Tea dhe Luizi janë sqaruar me njëri-tjetrin pas hatërmbetjeve mes tyre. Ka qenë Tea e cila i ka thënë Luizit se ka humbur besimin ndaj tij, pasi i kishte besuar diçka që i kishte thënë vetëm ai, por ka mbetur e zhgënjyer.

Tea: Nuk kam më besim. Nuk jam as gomë rezerve, që të jem në plan të dytë as aksesor edhe po të mos ishte Kiara, për të asistuar ty në lojën që po bën ti dhe asnjë qëllim romantik ndaj teje. Më hyre shumë në zemër dhe të besoja. Të besova diçka vetëm ty dhe ti shkon dhe…