VIDEO: Luizi nuk i ndahet Kiarës, ajo përton të hajë, ai e ushqen, i shkon në shtrat dhe…

Afrimiteti mes Kiara Titos dhe Luiz Ejllit sa vjen dhe bëhet më i dukshëm. Nëse Kiara përton të hajë bukë, në Big Brother Albania VIP 2 është Luizi që kujdeset për të. Duke i kujtuar si ushqehen fëmijët, Luizi fiton si gjithmonë të qeshurat e Kiarës.

Luizi di si ta bëjë Kiarën të qeshë, dhe kur ajo është gati për të fjetur gjumë. Veprimet dhe fjalët e tij fitojnë buzëqeshjen e Kiarës.

Kiara: “A të fle 5 minuta?”

Luizi: “Fli moj. E kam pa. A të qaj?”

Kiara: “E di”.
Kiara: “A të fle 5 minuta?”

Luizi: “Fli moj. E kam pa. A të qaj?”

Kiara: “E di”.

Latest articles

Related articles