Më kë dërguar mesazhe. Sytë të tradhtojnë! – Amos takohet me Dea Mishel

Amos e ka shprehur tashmë simpatinë për Dea Mishel.

Ndaj më në fund ka zhvilluar një bisedë me konkurente e BBV 2.

Amos: Mendoj që je njeri sido të jetë i rezervuar. Ma ke thënë nëpërmjet gjërave që i thua gocave tjera.

Dea: Mos i analizo kaq shumë gjërat që them unë.

Amos: Më është dukur se duke thënë ca gjëra ke çuar mesazhe.

Dhe pse Dea Mishel nuk ka shprehur asgjë, është vetë Amos që sheh sinjale nga ajo.

Amos dhe Dea një çift në BBV? Blogerja habit aktorin: Mos u merr kaq shumë me mua, më pëlqen… Por blogerja i kërkoi atij që të mos i shkojë nga pas. Në anën tjetër Amos sheh interes të pashprehur nga ajo.

Amos: “Sytë të tradhtojnë.

Dea Mishel: Mua?

Amos: Po

Dea Mishel: O Zot i madh

Amos: Megjithatë jesh e bindur që s’të ngacmoj fare. Deri sot të kam ngacmuar, por nëse thua që më shih ndryshe e kam shumë të thjeshtë.

Latest articles

Related articles