Ja sa ditë pushim dhe festa zyrtare ka 2023

Banka e Shqipërisë është e mbyllur ditëve të shtuna dhe të diela si dhe në ditët e festave zyrtare në vijim.

 

01.01.2023
Festat e Vitit të Ri*
02.01.2023
Festat e Vitit të Ri
14.03.2023
Dita e Verës
22.03.2023
Dita e Nevruzit
09.04.2023
E diela e Pashkëve Katolike*
16.04.2023
E diela e Pashkëve Ortodokse*
21.04.2023
Dita e Bajramit të Madh**
01.05.2023
Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
28.06.2023
Dita e Kurban Bajramit**
05.09.2023
Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28.11.2023
Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29.11.2023
Dita e Çlirimit
08.12.2023
Dita Kombëtare e Rinisë
25.12.2023
Krishtlindje

 

 


 

* Në rastet kur festa apo festat zyrtare bie/bien në ditën apo ditët e pushimit javor (e shtunë dhe/ose e diel), atëherë pushimi shtyhet në ditën apo ditët pasardhëse të punës (e hënë dhe e martë). Banka e Shqipërisë është e mbyllur në datat 3 janar 2023, 10 prill 2023 dhe 17 prill 2023.

**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

Latest articles

Related articles