Eksperti i IT, Besmir Semanaj zbulon skandalin me kompjuterat ushtarakë


Eksperti i IT, Besmir Semanaj përmes një komunikimi publik ka deklaruar se, kompjuteri i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë ose ai i Ministrisë së se Mbrojtjes është i pa licensuar dhe kuptohet pa asnjë update minimal”. Ai është bazuar në një komunikimi publik të sotëm.

Turp!
Skandalet ne Shqiperi nuk kane fund, ne videon e postuar nga ministri mbrojtjes dhe te gjitha mediat duhet qarte qe kompjuteri i Shtabit te Pergjithshem te Ushtrise ose ai I ministrise se mbrojtjes eshte I pa licensuar dhe kuptohet pa asnje update minimal.
Te gjitha pajisjet ne ate rrjet jane ne rrezik dhe siguria kombetare cenohet ne sy te miliona personave. Nga ana tjeter shkelen dhe te gjithe te drejtat e licensave te Microsoft.

Latest articles

Related articles