Anila Basha: Mashtrimet e mikrokredive janë piramidat e reja, e përfshirë banka e Shqipërisë

Anila Basha, gazetare veterane ka denoncuar edhe një herë skandalin e mikrokredive:

Me Gridën duke folur për detajet e fundit. Prekëm çështjen e mikrokredive, një temë për të cilën Newsbomb.albania ka folur që vjet e askush nuk dëgjoi. Sot ka një zë që ulëret nga nëntoka dhe që u vetëflijua që mijëra e mijëra të tjerëve t’u dëgjohet halli me zë të lartë nga piramidat e reja që po i rrënojnë. Prej më shumë se 5 vitesh heshti politika, media, Banka e Shqipërisë, prokuroria…sot që flasim të gjithë është shumë vonë, por të paktën, të shpëtojmë sa të mundemi.

Latest articles

Related articles