Toni Gogu: Rama-Berisha, marrëveshje si Çërçilli me Stalinin, për të bërë shtet!

Deputeti i PS pranon bashkëpunimin mes Ramës dhe Berishës me shembuj nga Lufta e Dytë Botërore: Aleancë për të bërë Shqipërinë.

Latest articles

Related articles