Video| Përmbytet aeroporti i Dubait, avionët ‘lundrojnë’ në ujë

Emiratet e Bashkuara Arabe janë goditur nga një studi e fortë, ndërsa reshjet e shiut shkaktuan përmbytje të mëdha në Dubai. Rrugët u kthyen në ‘lumenj’ dhe uji i vrullshëm përmbyti shtëpi dhe biznese.

Video 2

Latest articles

Related articles