Gjin Gjoni: Reforma në drejtësi ka dështuar, më keq seç ka qenë

Ish gjyqtari Gjin Gjoni, shpjegoi në studion e MCN Live arsyet se pse vendosi të bëhej pjesë e politikës dhe të zgjidhej kryetar i Rithemelimit në Lezhë. Ndërsa foli për ambiciet në këtë rrugë, Gjoni nuk la pa përmendur sulmet që janë bërë ndaj tij ndër vite, dështimin e reformës në drejtësi si dhe pazaret që ai dyshon se bën të mundur mos dërgimin e mandatit të Olta Xhaçkës në kushtetuese.

“Reforma në drejtësi, në gjykimin tim, është pothuajse e dështuar… sistemi është më keq seç ka qenë” – tha ai/

Latest articles

Related articles