Prapaskenat e një tjetër pazari të fshehtë Rama-Berisha. Del emri i Mustafajt

Komisioni i posaçëm PS-Rithemelimi do të diskutojë edhe për emrin e avokatit të ri të popullit. Mandati i Erinda balancës ka përfunduar dy vite më parë, por vetëm me marrëveshjen e marsit palët kanë gjetur gjuhën e zgjidhjes. Komisioni është mbledhur në fshehtësi 2 ditë më parë.

Ndërprerja pas 5 muajsh të aksionit të opozitës ka rikthyer bisedimet për çështjet e mbetura pezull.

Burimet bëjnë me dije se do të jetë pikërisht grupi i dialogut që është krijuar mes PS dhe Rithemelimi që do të diskutojë dhe të dalë me një emër të pranuar nga të gjithë. Emri më i lakuar është djali i Besnik Mustafajt.

Latest articles

Related articles