I hodhën pranga në qeli dhe i dhanë garanci për jetën si u dorëzua killeri Mjacaj


Detaje të tjera janë zbuluar pas vrasjes së të dënuarit Arben Lleshi nga Sokol Mjacaj në burgun e sigurisë së lartë në Peqin.

Autori i kësaj ngjarjeje, Sokol Mjacaj është dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e dy turistëve çekë në vitin 2015.

Pas vrasjes, Mjacaj është izoluar në një ambient brenda burgut dhe ka kërcënuar se do vriste njerëz nëse nuk i garantohej siguria për jetën.

Sokol Mjacaj nuk ka pranuar që të dorëzohet deri në momentin kur atje ka vajtur drejtori i Burgut të Peqinit.

Më pas kanë nisur negociatat mes palëve. Sipas burimeve, Mjacajt i janë hedhur prangat brenda në qeli. Ai ka lidhur me pranga njërën dorë dhe prangën tjetër e ka me hekurat e dritares.

Më pas Sokol Mjacaj ka hedhur pistoletën me mulli që kishte në dorë.

Latest articles

Related articles