Haki Çako përfundon dëshminë në SPAK. Flet kreu i Emergjencave Civile


Kreu i Emergjencave Civile, Haki Çako, ka përfunduar dëshminë e tij në SPAK. Ai ka folur për mediat duke thënë se është thirrur në cilësinë e një personi që kishte dijeni për një çështje.

Ai bëri me dije se çështja nuk lidhet as me institucionin dhe as me detyrën e tij.

“U thirra në cilësinë e një personi që kishte dijeni për një çështje. Çështja nuk lidhet me detyrën time dhe as të institucionit”, tha ai

Latest articles

Related articles