Falsifikonin të dhënat për makinat dhe konteinerët në Portin e Durrësit, arrestohen 4 persona

Tre inspektorë mbikëqyrës në Portin e Durrësit dhe 1 ndihmësspecialist kontrollor në Policinë Kufitare të këtij porti janë arrestuar për shpërdorim detyre pasi falsifikonin të dhënat për makinat dhe konteinerët duke bërë kontrabandë mallrash.

Durrës

Në kuadër të operacionit “Sinkroni”,

Vihen në pranga shtetasit Alketa Kollçaku, Denis Musaj, Egnis Gojani dhe Adelino Vila.

Latest articles

Related articles