Trafikoi 50 kg heroinë – Nikolin Janina i “Porcelanosa” ekstradohet në Spanjë

Bosi i kompanisë “Porcelanosa”, Nikolin Janina, është ektraduar drejt Spanjës, ku kërkohet si pjesë e një grupi kriminal që ka trafikuar mbi 50 kilogramë heroinë në vendin iberik.

Janina është ekstraduar në fund të muajit korrik të vitit 2023.

Biznesmeni Nikolin Janina u përball rreth 7 vite me institucionet e drejtësisë shqiptare, para se ai t’u dorëzohej autoriteteve spanjolle, në mesin e kësaj vere.

Në vitin 2016, gjyqtarja e gjykatës së Porrinos në Spanjë, Rosa Maria Lopez Barral, kishte vendosur ndaj tij masë sigurimi arrest në burg dhe kishte lëshuar urdhër kërkimi ndërkombëtar, pasi e konsideronte përgjegjës, së bashku me persona të tjerë, për episod trafiku lëndësh narkotike të forta.

Latest articles

Related articles