Pyetja që çoroditi Berishën: Pse anëtarët e Foltores shkuan te Këshilli i Gaz Bardhit?

Zhvillimi më i keqinformuar prej dy vjetësh në vend është raportimi mbi PD, kush është ajo dhe cilat janë institucionet epartisë kryesore të opozitës. Pas daljes së Foltores së Beridhës, të cilin një pjesë e mediave e quajnë kryetar të PD i janë kthyer kundër boomerang këtij të fundit.

Olta Blaceri, gazetare e Vizion Plus e ka pyetur Berishën se si ka mundësi që anëtarët e këshillit të tij kombtëar kanë marrë pjesë në këshillin e Bardhit, i cili kishte nevojë për njerëz, por që nuk janë anëtar të PD-së.

Përgjigja e Berishës është epike: si gjithmonë…

Latest articles

Related articles