“Afera e inceneratorëve tashmë e provuar”, Tabaku: Të ndalen pagesat për kontratat korruptive

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku thotë se tashmë afera e inceneratorëve nuk është më një sekret, ndërsa bën thirrje që të ndalohen pagesat.

Gjithashtu Tabaku shkruan se i gjithë shteti është ngritur në këmbë dhe vazhdon të jetë avokati dhe bankomati për personat në kërkim.

‘Sot që afera e inceneratorëve nuk është më sekret. Që kushdo ka lexuar me sytë e tij kapjen e shtetit. Që para drejtësisë ka 3 zyrtarë të lartë dhe dhjetra të niveleve të ulëta, qeveria duhet që menjëherë të ndalojë kontratat dhe pagesat e inceneratorit të Tiranës. Përndryshe, kjo nuk është më një/disa zyrtarë që kanë abuzuar. Por, i gjithë shteti është ngritur në këmbë dhe vazhdon të jetë avokati dhe bankomati për personat në kërkim. Sot, s’ka më mundësi të thuash: nuk pashë, nuk dëgjova, nuk di. Kushdo që vazhdon pagesat vazhdon të jetë pjesë e korrupsiomit!,”-u shpreh Tabaku.

Latest articles

Related articles