Sot përballja e parë e platformave të Bashës dhe Hanit për të ardhmen e PD

Sot ore 18.30 zhvillohet takimi i pare i perbashket mes kandidateve per kryetar te PDSH prane hotel Imperial ne Elbasan.

Latest articles

Related articles