Kush tradhton më shumë, Zhaklin: Burri është pasaportizuar sikur tradhton, gruaja bën një jetë të dyfishtë

Të ftuar në “Më lër të flas”, Zhaklin Lekatari, Armand Peza, Shkënda Lili dhe Spartak Ngjela kanë folur në lidhje me temën e tradhëtisë.

Zhaklin iu bashkau mendimin të Ngjelës, duke i kategorizuar gratë se tradhtojnë më shumë se burrat.

Zhaklin: Gratë janë më të prira të tradhëtojnë, por kjo duhet parë në kontekst kulturor. Burri është pasaportizuar sikur tradhton, ndërsa gruaja bën një jetë të dyfishtë.

Mandi: Mungesa e komunikimit, është shumë thelbësor për tradhëtinë.

Latest articles

Related articles