“Ke eksperienca me të dyja gjinitë?”/ Debat i ashpër mes Bledit dhe Kristit

Një seri debatesh ka pasur mes Kristit dhe Bledit. Ka qënë Bledi që e ka quajtur Kristin një djalë dembel që s’ka punuar asnjëherë në jetë.

Kristi e ironizoi duke thënë se me këto ritme ofendimesh, nesër Bledi do thojë që ai është transgjinorë.

Teksa diskutonin mes gjithë banorëve për situatat dhe debatet mes tyre Bledi u shpreh se Kristi flet ato që i ndjenë subkoshienca e tij, pasi ai kurrë nuk e quajti transgjinorë.

Ronaldo ka ndërhyë për të ballafaquar dyshen, pas asaj që Bledi shprehu dhe i’u drejtua këtij të fundit duke i thënë të mos të flasë me nënkuptime të tilla.

Kristi e ka quajtur Bledin hajdut xhepash, që nuk ka burrëri për të çuar deri në fund një bisedë.

Ai shtoi se është i sigurt për seksualitetin që ka, por është Bledi po e përdor atë gjë për të sulmuar.

Latest articles

Related articles