Rama “blen” votën e pensionistëve me 5 mijë lekë. Ilirjan Celibashi mbyll sytë dhe veshët

Kryeministri Edi Rama ka publikuar vendimin e firmosur për ‘ndihmën’ prej 50 mijë lekësh për pensionistët në prag të fushatës elektoriale. Me anë të një postimi në Facebook, Rama shkruan se ky është një lajm i mirë dhe nuk do të jetë e fundit ndihmë për pensionistët. Rama këtë vendim e ka marrë në prag të fushatës elektorale për zgjedhjet lokale të 14 majit.

Latest articles

Related articles