Sali Berisha i dorëzohet vendimit të Gjykatës; heq logon e PD nga faqja e tij

Me çduket, më në fund Sali Berisha është larguar nga Partia Demokratike duke pranuar që të ndryshojë edhe coverin e tij në faqen e Facebook. Ai ka vendosur që të heqë Partinë Demokratike dhe të vendosë logon e Partisë së Lirisë dhe koalicionit të drejtuar prej saj.

Sali Berisha ka ndërruar logon e Partisë Demokratike duke vendosur që të shkojë drejt koalicionit të Bashkimi për Fitore që drejtohet nga Meta. Logot e gishtave të vendosur në këtë cover të fushatës elektorale përfaqësojnë ngjyrat që nuk kanë lidhje aspak me PD-në tradicionale dhe konservatore.

Ndërkohë që Partia Demokratike ka vendosur të futet në zgjedhje me kandidatët e saj dhe me anëtarët e Këshillit bashkiak në disa bashki.

Latest articles

Related articles