Qetsori i kërkon votën për lider Visit dhe Fotinisë/ Visi refuzon(Video)

Pas Jorit dhe Antonetës, Qetsori i ka kërkuar votën dhe Visit.

Ai i ka shkuar të krevati ndërkohë që Visi flinte. Qetsori i tha se do i duhet të jetë lider këtë javë pasi rrezikon të jetë në nominim dhe javën tjetër.

Por Visi ka refuzuar dhe është shprehur se i ka dhënë fjalën Luizit për votën e tij, ndaj nuk mund t’ia jap atë Qetsorit.

Më pas ai ka folur me Fotinin për fushatën e tij dhe i ka kërkuar të njejtën gjë, por Fotini u shpreh e pa vendosur në lidhje më këtë kërkesë.

Latest articles

Related articles