Del lista me emrat e kandidatëve të PS për këshilltar në Këshillin Bashkiak Elbasan

Del lista e kandidatëve të Partisë Socialiste për anëtarë të Këshillit Bashkiak në Bashkinë e Elbasanit.

Lista kryesohet nga Kryetarja e Partisë Socialiste, Ermira Urupi dhe vijon me Bukurosh Stafa, Kryetar aktual i Këshillit të Qarkut.

Më tej vjen emri i Dekanes së Fakultetit Ekonomik, Imelda Sejdini, dhe në vendin e katërt renditet Kryetari aktual i Këshillit Bashkiak, pedagogu Hektor Çiftja.

1-Ermira Urupi
2-Bukurosh Stafa
3-Imelda Sejdini
4-Hektor Çiftja
5- Jana Zeqiri
6-Altin Gjordumi
7-Eva Bica
8-Lutfi Lala
9-Luiza Popja
10- Fatmir Vollari(
11- Kejsi Çakani
12-Ilirjan Sadiku
13- Anxhela Ziu
14- Ali Mysliu
15-Danjela Sula
16-Arbi Fetah
17-Eugerta Bardhi
18-Jemin Tata
19-Esmeralda Mallosi
20-Shefqet Bullari
21- Lediana Pisha
22- Afrim Qosja
23-Brisejda Gjoza
24-Luan Rama
25 – Enreta Ferra
26-Shpëtim Llapushi
27-Zana Rapa
28-Rexhep Kaçuli
29-Areta Kumria
30- Arbër Haxhiu
31- Brunilda Fingo
32-Ali Korra
33-Entela Hamzallari
34-Amarildo Sulejmani
35-Hurma Dalipi
36-Emin Shpata
37-Mirela Çoku
38-Raxhi Rakipi
39-Eglantina Çuni
40- Sulejman Himçi
41- Ina Allaje
42-Dhimitër Pligriu
43-Denis Asllani
44-Fatime Sula
45-Eljo Mani
46-Griselda Llapushi
47-Doredi Avllazagaj
48-Darina Vorfi
49-Evi Beti
50- Orjena Reshiti
51-Armando Çaçi
52-Helga Samarxhiu

Latest articles

Related articles