Olta i kërkon falje Fotinisë: Nëse je ndjerë keq, kërkoj ndjesë(Video)

Teksa kërcenin në oborr, Olta i tha Fotinisë se gjërat që i ka thënë, ajo i’a ka keqkuptuar.

Olta i kërkoi ndjesë, dhe u shpreh se të gjithë në fillim kanë menduar njësoj si Fotinia, por pasi e kanë njohur e kanë kuptuar që nuk i thotë gjërat me qëllim të keq.

Latest articles

Related articles