Njëri prej tyre lë shtëpinë të martën, këta janë 7 banorët në nominim

Armaldo, Dea, Nita, Antoneta, Qetsori, Sabiani dhe Fotini janë në nominim.

Njëri prej tyre do të lërë shtëpinë të martën.

Emrat e tyre rezultuan më të nominuar nga banorët të cilët ishin dyshe në dhomën e rrëfimit pas lojës së Vëllait të Madh.

Latest articles

Related articles