“Foli mendjes kur flet me mua”/ Debat i ashpër mes Qetsorit dhe Armaldos (Video)

Një debat i ashpër ka ndodhur mes Amaldos dhe Qetsorit gjatë ditës së sotme.

Qetsori tha se gjatë mëngjesit kur ai po bënte vrap rreth pishinës bashkë me Nitën, Armaldo nisi të ngacmonte qëllimisht.

Por Armaldo u shpreh se ai foli me Nitën dhe jo me të. Duket se kjo përgjigje nuk i pëlqeu asapk Qetsorit.

Armaldo: Unë fola me Nitën, nuk fola fare me ty.

Qetsori: Kujt ja bën këto muhabete ti? Foli mendjes kur flet me mua. Je në një moshë me mua. Dikë tjetër mund ta toleroja.

Armaldo: Ku ishte ngacmimi i qëllimshëm për ty? Isha duke folur me Nitën.

Latest articles

Related articles