61 bashki me 1603 këshilltarë bashkiakë! Tirana me “Parlamentin” më të madh vendor

14 maji po afron, dhe sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar numrin total të këshilltarëve bashkiakë në 12 qarqet e vendit. KQZ-ja thekson se në 61 bashki numërohen 1603 këshilltarë bashkiakë, ku sigurisht pjesën më të madhe të kësaj “torte” e zë Tirana, Durrësi, Fieri, Shkodra apo dhe Elbasani.

Bashkitë dhe numri i këshilltarëve

Bashkia Berat 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Kuçovë 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Poliçan 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Skrapar 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Dimal 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Bulqizë 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Dibër 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Klos 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Mat 21 këshilltarë. (22 kandidatë)
Bashkia Durrës 51 këshilltarë (52 kandidatë)
Bashkia Krujë 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Shijak 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Belsh 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Cërrik 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Elbasan 51 këshilltarë (52 kandidatë)
Bashkia Gramsh 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Librazhd 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Peqin 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Prrenjas 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Divjakë 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Fier 51 këshilltarë (52 kandidatë)
Bashkia Lushnjë 41 këshilltarë (42 kandidatë)
Bashkia Mallakastër 21 këshilltar (22 kandidatë)
Bashkia Patos 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Roskovec 21 këshilltarë. (22 kandidatë)
Bashkia Dropull 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Gjirokastër 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Këlcyrë 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Libohovë 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Memaliaj 15 këshilltarë (16kandidatë)
Bashkia Përmet 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Tepelenë 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Devoll 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Kolonjë 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Korçë 41 këshilltarë (42 kandidatë)
Bashkia Maliq 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Pogradec 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Pustec 15 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Has 21 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Kukës 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Tropojë 21 këshilltarë. (22 kandidatë)
Bashkia Kurbin 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Lezhë 41 këshilltarë (42 kandidatë)
Bashkia Mirditë 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Fushë – Arrëz 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Malësi e Madhe 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Pukë 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Shkodër 51 këshilltarë (52 kandidatë)
Bashkia Vau – Dejës 31 këshilltarë. (32 kandidatë)
Bashkia Kamëz 41 këshilltarë (42 kandidatë)
Bashkia Kavajë 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Rrogozhinë 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Tiranë 61 këshilltarë (62 kandidatë)
Bashkia Vorë 21 këshilltarë. (22 kandidatë)
Bashkia Delvinë 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Finiq 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Himarë 21 këshilltarë (22 kandidatë)
‘Bashkia Konispol 15 këshilltarë (16 kandidatë)
Bashkia Sarandë 31 këshilltarë (32 kandidatë)
Bashkia Selenicë 21 këshilltarë (22 kandidatë)
Bashkia Vlorë 51 këshilltarë (52 kandidatë)

Latest articles

Related articles