Kjo është kafsha më e rrezikshme në Afrikë, sulmon luanët, elefantët dhe madje edhe krokodilët

Me nofullat e mëdha dhe një peshë që arrin edhe 2 tonë, është makthi i madh për pjesën tjetër të kafshëve.

Ai është agresiv dhe nuk heziton të ngatërrohet me luanët, elefantët dhe madje edhe krokodilët. Vetëm ai komandon dhe është sundimtari absolut i zonës. Bëhet fjalë për hipopotamin.

Këtë e vërteton kjo foto nga Parku Kombëtar Kruger në Afrikën e Jugut.

Natyra e tij nervoz e bën atë kaq agresiv. Çdo kafshë që hyn në hapësirën e tij të jetesës nuk ka një fund të lumtur.

Latest articles

Related articles