Çfarë e lidh njeriun e Berishës, Damir Fazlliç me agjentin e FBI dhe Agron Nezën!

CNN i ka kushtuar një artikull skandalit me ish agjentin e FBI dhe lidhjeve të tij me kryeministrin Edi Rama. CNN thotë se, për gati dy vjet përpara daljes në pension të tij në 2018, Departamenti i Drejtësisë pretendon se McGonigal ua shiti në mënyrë efektive aksesin e tij zyrtarëve të lartë amerikanë, duke u përpjekur të ndërmjetësonte takime për individë nga Bosnja dhe Hercegovina në emër të personit të lidhur më parë me inteligjencën shqiptare, Agron Neza.

Sipas gazetari investigativ Artan Hoxha në Dritare Tv të Rudina Xhungës, ky kontakt ishte Damir Fazlliç, një biznesmen boshnjak i afërt i Sali Berishës, që ishte shok dhe partner i Agron Nezës, të cilin e kanë takuar në Bosnje Hercegovinë.

Ja dëshmia e Artan Hoxhës:

Latest articles

Related articles