Në qarkun e Lezhës reshjet e shiut kanë sjellë problematika të shumta ,ushtria në gatishmëri

Prurjet e shumta dhe të rrëmbyshme të përroit të Manatisë në Lezhë kanë dëmtuar urën që lidh banorët e lagjes “Kodra e Mullirit” me rrugën nacionale.

Si pasojë është dëmtuar edhe tubacioni i ujësjellësit.

Në vendin ngjarjes janë prezente forcat e ushtrisë që kanë ardhur në ndihmë dhe po shikojnë mundësinë e ndërtimi të shpejtë të urës që lidh 600 banorët me aksin nacional.

Latest articles

Related articles