Netflixi do të largojë këtë muaj shumë përmbajtje nga shërbimi

Netflixi është duke hequr qafe këtë muaj një ngarkesë filmash dhe shfaqjesh televizive nga shërbimi i tij.

Sipas një njoftimi, gjate janarit Netflixi mund të sjellë shumë më shumë tituj për abonentët për t’u transmetuar.

Mirëpo, siç ka mësuar “The Independent” ka disa gjëra që mund të zhduken papritur nga lista gjatë gjithë muajit.

Muajin e kaluar është bërë e ditur se Netflixi do ta ndërpresë ndarjen e fjalëkalimeve me të tjerët, duke filluar nga viti 2023.

Kjo lëvizje pritet të prekë të paktën 100 milionë shikues.

Burimet e afërta thonë se shpërndarja e fjalëkalimit i ka kushtuar kompanisë shumë abonentë

Latest articles

Related articles