Tag: "Cilat janë vetitë e dobishme të Çajit të Malit"

Jupi: Lufta kundër pandëshkushmërisë nuk është një çështje vetëm e PD

Lufta kundër korrupsionit, lufta kundër pandëshkushmërisë nuk është një çështje vetëm e Partisë Demokratike.▪️Kjo është çështje e çdo qytetari shqiptar që sot ka kthyer sytë dhe beson tek SPAK me të vetmen shpresë se vetëm një drejtësi e re që i jep fund pandëshkueshmërisë, mund t’i japi fund këtij tranzicioni të gjatë. Se çfarë është tranzicioni ? Është pikërisht ky mekanizëm korrupsioni përmes të...

Hapja e kapitujve, ambasadori i Holandës: E rëndësishme të përqendroheni te shteti i së drejtës

Ambasadori i Holandës në Shqipëri, Reinout Vos, në një prononcim për median në Korçë theksoi se është shumë e rëndësishme që vendi të fokusohet te shteti i së drejtës, ndërsa përparon në hapjen e kapitujve për integrimin. “Është shumë e rëndësishme hapja e kapitujve për në BE, kryesisht në të drejtën dhe ligjin, ne shpresojmë dhe jemi shumë optimist në rrugën e Shqipërisë në këtë...
spot_img

No posts to display