Nuk paguan pagën stafit, Përmbarimi sekuestron asetet e kompanisë së fluturimit “AirAlbania”

Nuk i paguan pagën punëtorit që me siguri e ka fituar me një proçes gjyqësorë, Përmbarimi sekuestron asetet e kompanisë së fluturimi AirAlbania duke mos lejuar asnjë tjetërsim të tyre deri në përfundim të shlyerjes së detyrimit.

Redaskia sjell një kopje të vendimit të sekuestros vendosur ndaj AirAlbania në bashkëpronësi të biznesmenit shqiptar Sinan Idrizi dhe biznesmenëve turq.

Ky vendim është regjistruar nga qendra kombëtare e biznesnit më datë 14 Nëntor dhe AirAlbania është përkohësisht e “ngrirë” nga ana juridike/ Arsen Rusta -weblajm

Latest articles

Related articles