Grup i strukturuar kriminal, SPAK çon për gjykim dosjen e 3 personave – EMRAT

TIRANË-Prokuroria e Posaçme ka njoftuar se janë mbyllur hetimet për Flori Palin, Anita Adilaj dhe Fredi Palin dhe e dërgimin e çështjes në Gjykatën e Posaçme. 46-vjeçari banues në fshatin Ungrej në Lezhë, është akuzuar veprat penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” dhe “Trafikimi i narkotikëve”, kryer në formën e grupit të strukturuar kriminal, si dhe për veprën penale “Pastrimi i produkteve të veprës penale ose të veprimtarisë kriminale”.

SPAK thotë se ky proçedim penal është hetuar në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet e drejtësisë së Mbretërisë së Norvegjisë.

Latest articles

Related articles