Berisha qan hallin e tij me reporterët e KiE: Të shbëhet reforma në drejtësi dhe SPAK

Sali Berisha, publikoi njoftimin nga takimi me reporterët e Këshillit të Europës.

“Shqipëria është rasti klasik ku krimi shndërrohet në votë dhe vota në krim”, theksoi Berisha.

Ai kërkoi po ashtu të ndërhyhet për të rishikuar reformën në drejtësi, pasi është e motivuar politikisht.

Berisha dihet që është i pamotivuar politikisht sepse djalin Shkëlzenin dhe Dhëndrin i ka në SPAK për dosje të ndryshme, nga trafiku i armëve (Gërdec) tek pastrimi i parave tek tjetërsimi i kompleksit Partizani. Secili ka hallin e tij dhe modestisht Berisha ka halle me drejtësinë.

Latest articles

Related articles