Lezhjani kapet me 4 mina në Vlorë – Emri

Petrit Ndoji, 51-vjeç, banues në Lezhë, u arrestua nga Policia në Vlorë, pasi iu gjetën 4 minat në kroskotin e makinës tip ‘Ford Fiesta’ me të cilën po udhëtonte në rrugën ‘Gjergj Kastrioti’. 4 mina me telekomandë, me lëndë eksplozive C4, të programuara për shpërthim në distancë (të pajisura me aparat celular dhe me kapsolla detonatore), janë sekuestruar nga policia e Vlorës.

Ndoji iu gjetën 4 minat në kroskotin e makinës tip ‘Ford Fiesta’ me të cilën po udhëtonte në rrugën ‘Gjergj Kastrioti’. Këto mjete dyshohet se do të përdoreshin për kryerjen e ngjarjeve të rënda kriminale.

Latest articles

Related articles