Opinionistja e BigBrother Vip, telashe me Policin Rrugore

Pas këshillave ndaj banorëve të BigBrother Vip për mënyrën se si duhet të sillen dhe një imazh sa më të mirë në publik, opinionistja Zhaklina Lekatari e pëson nga policia për sjellie “anormale” në rrugë.

Shkak është bërë parkimi i automjetit tek vijat e bardha. Rrugëkalimin e të të miturve, të rritururve apo të moshuarve, vija të cilat Lekatari i ka zënë me automjetin e saj.

Ndëshkimi nga policia edhe sipas kësaj fletë gjobe është 3000 lekë por nuk dihet nëse Lekatari e ka llogaritur që vijat nuk janë për parkim makine por për kalim njerzish

Latest articles

Related articles