Oligarkët e importit të fruta perimeve rrisin çmimet për fitime të babëzitura

Çmimet e fruta perimeve vijojnë të njohin rritje. Tregtarët fajësojnë grumbulluesit për këtë situatë, ndërkohë qytetarët kërkojnë ndërhyrjen e shtetit.

Përballë këtij fenomeni të përvitshëm çmimet ulen ndjeshëm, por ky faktor nuk është reflektuar siç duhet sipas qytetarëve dhe tregtarëve të cilët tregojnë se çmimet janë ende të larta për frutat dhe perimet.

Përtej trajektores zbritëse të inflacionit, çmimet e ushqimeve por kryesisht zarzavatet dhe patatet nuk po njohin rënie duke rënduar më shumë xhepat e qytetarëve në këtë periudhë të vitit.

Latest articles

Related articles