VIDEO| Një vajzë fluturoi në rrugë: Fuqia e tajfunit Saola gjëmonte nëpër Hong Kong

Tajfuni Saola u përhap në Hong Kong, duke plagosur të paktën tetë persona dhe një skenë e pabesueshme u pa në rrugë që tregon fuqinë e plotë të erërave të stuhisë. Një video nga Rajoni Special Administrativ i Kinës është shfaqur në internet që tregon një vajzë duke fluturuar fjalë për fjalë në rrugë kur një erë e fortë e rrëzon atë në asfalt. Gazeta standarde e Hong Kongut në gjuhën angleze raportoi se që nga fillimi i sezonit të tajfunit, 86 persona janë shtruar në spital në zonë pasi u plagosën gjatë stuhisë.

Latest articles

Related articles