Çështja “Rama-McGonigal”, Kuvendi pranon kërkesën e PD për mocion me debat

“Konferenca e Kryetarëve ka marrë vendimin për zhvillimin e mocionit me debat për çështjen e McGonigal”, kështu është shprehur Taulant Balla në një komunikim për mediat pas përfundimit të mbledhjes.

Gjithashtu kreu i Grupit Parlamentar, Balla gjithashtu në një komunikim për mediat tha se Kuvendi i Shqipërisë duhet të jetë shembull për zbatimin e vendimit të gjykatave.

‘Për të ndjekur seancën për një çështje me dy kërkesa. Kam thëne se jemi të gatshëm për zhvillimin e një mocioni me debat dhe këtë gatishmëri e kemi shprehur edhe sot në konferencën e kryetarëve. Ka marrë vendimin për zhvillimin e një mocioni me debat. Sa i përket kohës se sa orë dhe kur do të zhvillohet ky debat le të jetë një diskutim. Konferenca e kryetarëve ka miratuar zhvillimin e mocionit me debat. Mocioni me debat do të zhvillohet. Mbetet të caktojmë sa i gjatë do të jetë debati, të jetë një prej 12 orësh.’- tha Balla.

Latest articles

Related articles